Најчесто поставувани прашања

Можете да аплицирате дирекно во нашата експозитура на адреса УЛ. ДИМИТАР ИЛИЕВСКИ МУРАТО БР. 22 каде ќе имате целосна подршка од нашиот референт од аплицирање до одобрување.
Нашата web страна Solidus.mk, преку on line доставување на вашата апликација.
Доколку имате потешкотии можете да не побарате на +389 71 231 202, +389 71 231 203, +389 71 231 204, +389 71 231 205 , а ние ќе ви помогне ме.

За доставување на барањето за кредит потребни ви е лична карта или пасош.
За понатамошна обработка на истото, ќе бидете контактирани од страна на нашиот референт.

Располагаме со широк спектар на производи зависно од Вашите потреби.
ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ ВО ДЕЛОТ ЗА КРЕДИТИ, ИЛИ КОНТАКТИРАЈТЕ ГО НАШИОТ РЕФЕРЕНТ.
ПОТПИШУВАЊЕТО СЕ ИЗВРШУВА ДИРЕКНО ВО НАШИТЕ КАНЦЕЛАРИИ ИЛИ КАЈ НАШИТЕ КРЕДИТНИ ПОСРЕДНИЦИ.
ЗАВИСНО ОД ВИДОТ НА КРЕДИТОТ И КОМПЛЕТИРАНОСТА НА БАРАЊЕТО ЗА КРЕДИТ, ПАРИТЕ СЕ ИСПЛАЌААТ ВО НАЈКРАТОК МОЖЕН РОК, ЗА 15 МИН ДИРЕКНО НА ВАШАТА БАНКАРСКА СМЕТКА.
ДАТУМОТ КОГА ТРЕБА ДА ПЛАТИТЕ И БАНКАРСКИТЕ СМЕТКИ СЕ НАВЕДЕНИ ВО ДОГОВОРОТ ЗА КРЕДИТ.
УПЛАТАТА СЕ ПРАВИ НА ЕДНА ОД СМЕТКИТЕ НАВЕДЕНИ ВО ДОГОВОРОТ ИЛИ ДИРЕКТНО ВО НАШИТЕ КАНЦЕЛАРИИ.

ДА МОЖНО Е. ЗА ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ТЕЛЕФОНСКИ НА +389 71 231 202, +389 71 231 203, +389 71 231 204, +389 71 231 205 ИЛИ НА E- MAIL INFO@SOLIDUS.MK

ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ МОЖЕ ДА СЕ ИНФОРМИРАТЕ ЗА ИЗНОСОТ НА РАТАТА, ДАТУМОТ КОГА ТРЕБА ДА ПЛАТИТЕ И СОСТОЈБАТА НА СЕКОЈ ВАШ КРЕДИТ. КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ТЕЛЕФОНСКИ НА
+389 71 231 202, +389 71 231 203, +389 71 231 204,
+389 71 231 205 ИЛИ НА E-MAIL INFO@SOLIDUS.MK

ПРОЦЕСОТ НА АПЛИЦИРАЊЕ Е ЦЕЛОСНО СИГУРЕН И БЕЗБЕДЕН И СИТЕ ДОСТАВЕНИ ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ СЕ ЗАШТИТЕНИ СОГЛАСНО ЗАКОН ЗА ЗАШТИТА ЗА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ И ОСТАНАТИТЕ ПОЗИТИВНИ ЗАКОНСКИ НАЧЕЛА КОИ ВАЖАТ ВО Р.С МАКЕДОНИЈА.

ТЕЛЕФОНСКИ НА

+389 71 231 202
+389 71 231 203
+389 71 231 204
+389 71 231 205

ИЛИ НА E- MAIL INFO@SOLIDUS.MK