КРЕДИТИ

Издаваме микро кредити до 180 000 ден зависно од вашите потреби, со рок прилагоден на вашите барања.

Поволни услови на кредитирање со најниска каматна стапка од 0% до 9%.

Рок за враќање на кредитот е од 6 до 24 месеци.

Останатите административни трошоци зависат од износот на кредит, рокот за враќање и предвремена отплата.

Кредитот може да се затвори пред крајниот рок на достасување. За подетални информации Ве молиме контактирајте нè.

Лесен кредит

Брзо и лесно до целта.
Поднови се и ти, патувај и уживај во секој миг.
Без камата , одобрување за 10 мин.

Смарт кредит

Паметно организирај ги финансиите.
Земи сега, плати на рати.

Солид кредит

Затвори ги твоите месечни обврски и плаќај на едно место, без дополнителни трошоци со рок прилагоден според твоите потреби.

Бизнис кредит

Партнер на вашиот бизнис.