Full 1
Бесконечна поддршка
за Вас!
Лесен кредит - во секое време, брзо и лесно до Вашата цел!
Full 1
Бесконечна поддршка
за Вас!
Солид кредит -
Плати на едно место!
Full 1
Бесконечна поддршка
за Вас!
Кредит до плата - Помини го месецот без камата, земи кредит до плата!

Дали ви треба заем во готовина? Брзо и лесно? Имаме решение за вашите потреби.

Финансиско Друштво „СОЛИДУС“
Ви нуди брзи кредити од
10 000 ден. до 180 000 ден.,
со рок прилагоден на вашите можности.
Затвори ги твоите финансиски  обврски и плаќај на едно
место.

Брзо, лесно и едноставно АПЛИЦИРАЈ преку нашата web страна или побарај го нашиот референт .
Одговор во најбрз рок, а парите ги имате на сметка само со една посета на вашата банка.

АПЛИЦИРАЈ

Погледнете ја нашата понуда и пронајдете заем кој ви одговара.

АПЛИЦИРАЈ

ФД СОЛИДУС

БРЗО
ОДОБРУВАЊЕ

ФД СОЛИДУС

ДАТУМ НА РАТА
ПО ВАШ ИЗБОР

ФД СОЛИДУС

РЕШЕНИЕ
ЗА СЕКОЈ

Како лесно, брзо и безбедно да аплицирате за кредит?

Изберете го износот и рокот на отплата.

Пополнете ја апликацијата за заем за само неколку минути.

Очекувајте одговор во
најбрз рок.

Тел

+389 71 231 202
+389 71 231 203
+389 71 231 204
+389 71 231 205

E-mail

info@solidus.mk

Локација

УЛ. ДИМИТАР ИЛИЕВСКИ МУРАТО
БР. 22 БИТОЛА

SOLIDUS